Norgesmestre i studiekvalitet

Sveinung  er med på laget som har fått Kunnskapsdepartementets  Utdanningskvalitetspris for 2012. Prisen ble utdelt av Kunnskapsminister Kristin Halvorsen og er på 500 000 kroner.  Prisen ble tildelt søknadsprosjektet “BOL – En prakademisk utdanning for unge studenter innen HR”.

Kunnskapsministeren uttalte følgende om BOL, dvs. studiet Bacholor i organisasjon og ledelse ved Høgskolen i Lillehammer:  “Årets vinnere har på ulike måter arbeidet godt med å gjøre høyere utdanning mer relevant. Spesielt er det spennende å se hvordan Høgskolen i Lillehammer har klart å kombinere praktisk og akademisk arbeid. Andre institusjoner har virkelig noe å lære av måten det her jobbes på, sier kunnskapsminister Kristin Halvorsen. Videre kan man lese på departementets hjemmeside:  “Gjennom å satse på en kombinasjon av en praktisk og akademisk tilnærming til faget organisasjon og ledelse, har høyskolen etablert et unikt og attraktivt studium både blant studentene og i arbeidslivet.”

Les mer om prosjektet og prisen her og her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.