Uansvarlig og konkurs

Det er tittelen Kathrine Aspass i Raushetens tid anbefaler oss å bruke på den nye boka vår. Utsagnet kom i kommentaren “De som beveger verden”  i Aftenposten den 26. januar i år. Her hevder hun at det er “vanskeligere å oppføre seg som en kødd i en verden der vi alle har reelle publiseringsmuligheter”. Videre viser hun flere eksempler på det motsatte, det vil si på mennesker og organisasjoner som beveger verden i en morsommere og fredeligere retning. Vi applauderer Kathrines rause utspill, og vi opplever det som en stor ære å bli nevnt i denne sammenhengen. Les hele kommentaren hennes ved å klikke her eller på skjermdumpen nedenfor.

 

De som beveger verden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.