A sneak peak at RESTART

We are happy to announce that our new book: “RESTART: 7 Paths to Sustainable Business” will be available January 3rd 2017. We are translating it into English now, and our plan is to publish it in English shortly. Below you can read information about the book in Norwegian, and here you can read the first chapter of the book (NO).

Er din forretningsmodell rustet for fremtiden? Bedrifter forventes å være bærekraftige, og stadig flere bedriftsledere omsetter bærekraft til lønnsomhet på innovative måter. Denne boken gir deg et veikart i syv deler til hvordan du kan gi en bedrift en slik RESTART, enten du er leder, entreprenør, rådgiver eller student. Boken gir deg verktøyene til å designe bærekraftige forretningsmodeller som tjener penger på nye teknologier, digitalisering og den sirkulære økonomien.

Boken har syv hoveddeler, som hver er representert ved én av de syv bokstavene i ordet RESTART. Hver av dem beskriver en endring som er nødvendig på veien mot bærekraftig business:

  • REDESIGN fremfor stillstand
  • EKSPERIMENTERING fremfor helomvending
  • SIRKULASJON fremfor linearitet
  • TJENESTELOGIKK fremfor produktlogikk
  • ALLIANSER fremfor sololøp
  • RESULTAT fremfor avlat
  • TREDIMENSJONALITET fremfor endimensjonalitet

I tillegg inneholder boken en praktisk verktøykasse kalt Din RESTART, med visuelle hjelpemidler som kan benyttes for ledere, entreprenører, rådgivere eller studenter som arbeider med å designe bærekraftige forretningsmodeller. Våren 2017 kommer også RESTARThjelperen, en egen verktøykasse du kan bruke sammen med hovedboken til å gi din bedrift en RESTART.

Jørgensen | Pedersen består av Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen. Vi er forskere, formidlere, rådgivere og bærekraftseventyrere. Vi arbeider tett med norske og internasjonale bedrifter for å gi forskningsbaserte svar på hvordan bedrifter kan forene bærekraft og lønnsomhet.

Besøk bokens hjemmeside for mer informasjon: www.RESTART.business